Hoe is Ballonen en meer ontstaan?

Toen ze op een feestje een vriendin adviseerde over het starten van een bedrijf in feestartikelen, kreeg Els, van huis uit etaleur, als reactie: begin zelf! Nee, dat leek Els maar niets. Te veel werk. Bovendien was ze blij met haar baan als acquisiteur bij de Telegraaf. Maar toen ze de volgende ochtend wakker werd, wist ze wat haar te doen stond: haar eigen bedrijf in verhuur van feestartikelen en ballondecoratie inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Al snel was het ondernemen niet meer te combineren met haar baan in loondienst. Begin 2010 nam ze ontslag om zich volledig te kunnen richten op haar eigen zaak: Elsvierderels. En inmiddels een aantal succesvolle jaren later heeft Els haar bedrijf omgedoopt tot Ballonnen en Meer!

Verhuur van feestartikelen en ballondecoratie

Bij Ballonnen en Meer is geen uitdaging ons te gek! als het maar feestelijk is en wij met onze creatieve geesten hieraan bij mogen dragen.

Zoals de naam al doet vermoeden zijn we natuurlijk begonnen met professionele Ballonkunst, inmiddels zijn we niet voor niks Ballonen en Meer want wij kunnen ieder feest/evenement tot een succes maken!

Voor particulieren en bedrijven

Particulieren 

Bij Ballonnen en Meer zijn we gespecialiseerd in het aankleden van ruimtes met prachtige balloncreaties. Onze ervaren kunstenaars kunnen alles maken wat je maar kunt bedenken, van imposante ballonnenbogen tot kleurrijke wanddecoraties. Wij zorgen ervoor dat jouw feest eruit springt. Of het nu gaat om een verjaardag, familiefeest, bruiloft of een huwelijksjubileum met onze ballonkunst wordt elke locatie direct omgetoverd tot een feestelijke setting.

Kijk ook eens naar de verschillende huurmogelijkheden die wij aanbieden voor inspiratie!

Ballonnenboog luxor wit groen

Bedrijven 

Ben jij op zoek naar een unieke en creatieve manier om jouw bedrijfsevenement extra bijzonder te maken? Bij Ballonnen en Meer weten we als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste sfeer te creëren. Met onze professionele ballonkunst,- decoraties en artiesten maken wij van elke ruimte een feestelijke omgeving waar jouw gasten nog lang over zullen napraten.

Kijk ook eens naar de verschillende mogelijkheden op het gebied van ballondecoratie ter inspiratie!

Op zoek naar meer inspiratie?

Hieronder een impressie van een aantal feesten en evenementen die wij tot een succes hebben mogen maken.

Benieuwd naar meer? Neem eens een kijkje op onze inspiratie pagina!

Creativiteit en vakmanschap

Op zoek naar de ultieme feestervaring? Dan ben je bij Ballonnen en Meer aan het juiste adres! Geleid door de enthousiaste Els Knol-de Kort, is het bedrijf gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van feestartikelen. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke ballonnen of unieke decoratiestukken, Ballonnen en Meer heeft het allemaal.

Feestelijke ballonnenkunst

Els is niet alleen de drijvende kracht achter Ballonnen en Meer, maar ook een getalenteerde ballonnenkunstenaar. Met haar creativiteit en vakmanschap weet ze elke gelegenheid om te toveren tot een onvergetelijk feest.

Advies op maat

Bij Ballonnen en Meer begrijpen we dat geen enkel feest hetzelfde is. Daarom staan we altijd klaar om het juiste advies te geven, zodat jouw feest perfect past bij de gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bruiloft of bedrijfsevenement, wij hebben de expertise om het tot een succes te maken.

Verhuur en verkoop

Naast onze ballonnenkunst en advies op maat, bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan feestartikelen. Van tafeldecoratie tot themakostuums. Wij hebben alles in huis om jouw feest compleet te maken. Of je nu zelf aan de slag wilt gaan of het liever aan ons overlaat, bij Ballonnen en Meer is alles mogelijk.

Neem contact op!

Benieuwd naar wat Ballonnen en Meer voor jouw feest kan betekenen? Neem dan contact met ons op en laat je verrassen door onze creatieve ideeën en professionele aanpak. Wij maken van jouw feest een onvergetelijke ervaring!