“Ik verkoop lucht”, zegt Els nuchter.

Toen ze op een feestje een vriendin adviseerde over het starten van een bedrijf in feestartikelen kreeg Els, van huis uit etaleur, als reactie: begin zelf! Nee, dat leek Els maar niets, te veel werk. Bovendien was ze blij met haar baan als acquisiteur bij de Telegraaf. Maar toen ze de volgende ochtend wakker werd, wist ze wat haar te doen stond: haar eigen bedrijf in verhuur van feestartikelen en ballondecoratie inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Al snel was het ondernemen niet meer te combineren met haar baan in loondienst. Begin 2010 nam ze ontslag om zich volledig te kunnen richten op haar eigen zaak: Elsvierderels.

Smurfenboog, ijsjespilaar of een bos
bloemen in een vaas van ballonnen

Elsvierderels verhuurt springkussens, Sarahs, Abrahams, suikerspinmachines, popcornmachines, kinderspellen, statafels, partytenten en noem maar op. En heeft een klant een specifieke wens, dan speelt Els daar graag op in.

Zo kwam op een dag ook de vraag naar ballonpilaren. Els kon het leveren, en maakte ze ook nog eens zelf. Haar smurfenboog met levensechte smurfen was een echte blikvanger! De boog prijkte bij de première van een smurfenfilm voor de ingang van de bioscoop in de Meerpaal en haalde zelfs de krant.

Ook een levensgroot ijsje van ballonnen viel in de smaak. Els plaatste een foto op Facebook en prompt wilde een volgende ijssalon ook zo’n ‘ijsje’.

Inmiddels kan Els ook schminken, bellypainten en zet ze op feestjes en evenementen glittertattoos. Als ballonnenclown maakt ze minder grappen, maar wel hele mooie ballon decoraties voor kinderen. Elsvierderels werkt voor particulieren en bedrijven in heel Nederland.[/ezcol_3quarter_end]

Inspiratie voor je bruiloft

Heeft Els ideeën om het Drontense bedrijfsleven een boost te geven?

Jazeker! Wijs eens vijf locaties in Flevoland aan waar je zou mogen trouwen voor de wet. Zoek ergens een bedrijfspand, bijvoorbeeld hier in Dronten en presenteer daar de mogelijkheden om je bruiloft tot een waar feest te maken.

Weddingplanners, juweliers, fotografen, bloemisten, vormgevers, eigenaren van feestlocaties etc. laten zien wat zij in huis hebben voor het publiek op een trouwbeurs. Kortom, één plek om zoveel mogelijk trouwinspiratie op te doen. Je zult zien dat de Drontense economie echt leeft!

Bruiloft, babyborrel of evenement?

Elsvierderels denkt graag mee over origineel vertier en ballon decoraties.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ballonnen en Meer, voor de ultieme feestervaring

“Op zoek naar de ultieme feestervaring? Dan ben je bij Ballonnen en Meer aan het juiste adres! Dit bedrijf, geleid door de enthousiaste Els Knol-de Kort, is gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van feestartikelen. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke ballonnen of unieke decoratiestukken, Ballonnen en Meer heeft het allemaal.

Feestelijke ballonnenkunst

Els Knol-de Kort is niet alleen de drijvende kracht achter Ballonnen en Meer, maar ook een getalenteerde ballonnenkunstenaar. Met haar creativiteit en vakmanschap weet ze elke gelegenheid om te toveren tot een onvergetelijk feest.

Advies op maat

Bij Ballonnen en Meer begrijpen we dat geen enkel feest hetzelfde is. Daarom staan we altijd klaar om het juiste advies te geven, zodat jouw feest perfect past bij de gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bruiloft of bedrijfsevenement, wij hebben de expertise om het tot een succes te maken.

Verhuur en verkoop

Naast onze ballonnenkunst en advies op maat, bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan feestartikelen. Van tafeldecoratie tot themakostuums, wij hebben alles in huis om jouw feest compleet te maken. Of je nu zelf aan de slag wilt gaan of het liever aan ons overlaat, bij Ballonnen en Meer is alles mogelijk.

Neem contact op!

Benieuwd naar wat Ballonnen en Meer voor jouw feest kan betekenen? Neem dan contact met ons op en laat je verrassen door onze creatieve ideeën en professionele aanpak. Wij maken van jouw feest een onvergetelijke ervaring!”