Verzenden en Retouren

Wij verzenden via PostNL met AVP- zegel en TrackTrace zekerheid. Daarnaast kunt als geregistreerde klant uw zending via de website op de voet volgen.

Kan ik bestelde producten terugsturen?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ballonnenenmeer.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Levering

Wij dragen het risico tot aan de overdracht aan de vervoerder. Voor vertragingen in levering en prestaties wegens overmacht en buitengewone gebeurtenissen (bijvoorbeeld bij staking) zijn wij niet aansprakelijk.

In het accountbeheer kunt u eenvoudig een alternatief verzendadres aangeven. Afwijkingen van onze levering- en betalingsvoorwaarden zijn slechts met onze schriftelijke toestemming mogelijk.

Standaard zijn de verzendkosten € 9.95

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u altijd ons contact formulier invullen of een mailtje sturen naar info@ballonnenenmeer.nl

Ballonnen en meer is nimmer aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade van de opdrachtgever of derden, waaronder mede begrepen gevolgschade, immateriële schade, bedrijfs- of milieuschade, voortvloeiend uit het gebruik van de producten.

Populaire categorieën