De showroom voor al uw Ballonnen en meer!

Ontdek onze uitgebreide collectie van meer dan 2000 artikelen

Bij Ballonnen en meer weten we wat feestvieren betekent. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een bruiloft of een bedrijfsevenement, wij hebben de perfecte decoraties om uw feest onvergetelijk te maken. In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie van meer dan 2000 verschillende artikelen die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Van kleurrijke ballonnen tot opvallende tafeldoeken, statafels etc., bij Ballonnen en meer hebben we alles wat u nodig heeft om van uw evenement een succes te maken. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste decoraties die passen bij uw thema en smaak.

Ontmoet onze getalenteerde ballonartiesten in onze werkplaats achter de showroom

In onze showroom bevindt zich onze werkplaats waar onze ervaren ballonnenartiesten werken aan de meest fantastische ballon decoraties en creatieve opdrachten. Van adembenemende boog- en kolom decoraties tot prachtige figuurballonnen; onze artiesten kunnen alles creëren wat u maar kunt bedenken.

Of u nu op zoek bent naar spectaculaire decoraties voor een groot evenement of unieke balloncreaties als cadeau, onze artiesten zullen hun magie gebruiken om aan al uw wensen te voldoen. Ze zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar ook gepassioneerd en enthousiast om uw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Laat ons uw dromen werkelijkheid maken

Bij Ballonnen en meer begrijpen we dat ieder evenement uniek is. Daarom staan wij klaar om uw ideeën en visie werkelijkheid te maken. We zijn gespecialiseerd in het creëren van maatwerk ballon decoraties die perfect passen bij uw feest thema en ruimte.

Ons team van professionals zal samen met u brainstormen over de mogelijkheden en vervolgens aan de slag gaan om de decoraties tot in de kleinste details af te stemmen op uw wensen.

Of het nu gaat om het decoreren van een zaal, een winkelopening of zelfs een huwelijksaanzoek, bij Ballonnen en meer staan we garant voor een unieke en adembenemende ervaring.

Kom langs in onze showroom en laat u inspireren!

Mocht u nog vragen hebben voordat u onze showroom bezoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd klaar om u verder te helpen en uw vragen te beantwoorden. We kijken ernaar uit u binnenkort in onze showroom te mogen verwelkomen!