Branchevereniging De Groene Ballon

De Groene Ballon is een branchevereniging die bestaat uit verschillende leden die allemaal milieubewuste doelstellingen nastreven.

En om lid te worden van de branchevereniging zijn dit de richtlijnen waar we ons met Ballonnen en Meer aan houden:

Lintjes

Geen kunststof lintjes bij het oplaten van de ballonnen.

Voorwerpen 

Clusters van ballonnen worden niet opgelaten, enkel losse ballonen.

Snelsluiters

Snelsluiters bevatten plastic en worden niet gebruikt bij het oplaten van ballonen.

Uitgesloten 

Ballonen met geplastificeerde kaartjes, LED lampjes en/of sterretjes worden niet opgelaten.

Folieballon

Iedere folieballon wordt bij verkoop voorzien van een gewichtje en worden nooit gebruikt voor een ballonoplating.

Kwaliteit ballonnen

Enkel TUV en Nitrosamine goedgekeurde 100% latex ballonnen worden gebruikt om het op te laten.

Creativiteit en vakmanschap

Op zoek naar de ultieme feestervaring? Dan ben je bij Ballonnen en Meer aan het juiste adres! Geleid door de enthousiaste Els Knol-de Kort, is het bedrijf gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van feestartikelen. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke ballonnen of unieke decoratiestukken, Ballonnen en Meer heeft het allemaal.

Feestelijke ballonnenkunst

Els is niet alleen de drijvende kracht achter Ballonnen en Meer, maar ook een getalenteerde ballonnenkunstenaar. Met haar creativiteit en vakmanschap weet ze elke gelegenheid om te toveren tot een onvergetelijk feest.

Advies op maat

Bij Ballonnen en Meer begrijpen we dat geen enkel feest hetzelfde is. Daarom staan we altijd klaar om het juiste advies te geven, zodat jouw feest perfect past bij de gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bruiloft of bedrijfsevenement, wij hebben de expertise om het tot een succes te maken.

Verhuur en verkoop

Naast onze ballonnenkunst en advies op maat, bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan feestartikelen. Van tafeldecoratie tot themakostuums. Wij hebben alles in huis om jouw feest compleet te maken. Of je nu zelf aan de slag wilt gaan of het liever aan ons overlaat, bij Ballonnen en Meer is alles mogelijk.

Neem contact op!

Benieuwd naar wat Ballonnen en Meer voor jouw feest kan betekenen? Neem dan contact met ons op en laat je verrassen door onze creatieve ideeën en professionele aanpak. Wij maken van jouw feest een onvergetelijke ervaring!