Ballonnen en meer

Voor elke gelegenheid een ballon

Ze is een echte doorzetter en doet wat ze zegt. Els Knol – de Kort is eigenaar van Elsvierderels en Ballonnen en meer, feestartikelen verhuur en ballon decoratie in Dronten.

“Ik verkoop lucht”, zegt Els nuchter.

elsvierderels-els

Toen ze op een feestje een vriendin adviseerde over het starten van een bedrijf in feestartikelen kreeg Els, van huis uit etaleur, als reactie: begin zelf! Nee, dat leek Els maar niets, te veel werk. Bovendien was ze blij met haar baan als acquisiteur bij de Telegraaf. Maar toen ze de volgende ochtend wakker werd, wist ze wat haar te doen stond: haar eigen bedrijf in verhuur van feestartikelen en ballondecoratie inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Al snel was het ondernemen niet meer te combineren met haar baan in loondienst. Begin 2010 nam ze ontslag om zich volledig te kunnen richten op haar eigen zaak: Elsvierderels.

Smurfenboog, ijsjespilaar of een bos bloemen in een vaas van ballonnen

Elsvierderels verhuurt springkussens, Sarahs, Abrahams, suikerspinmachines, popcornmachines, kinderspellen, statafels, partytenten en noem maar op. En heeft een klant een specifieke wens, dan speelt Els daar graag op in.

Zo kwam op een dag ook de vraag naar ballonpilaren. Els kon het leveren, en maakte ze ook nog eens zelf. Haar smurfenboog met levensechte smurfen was een echte blikvanger! De boog prijkte bij de première van een smurfenfilm voor de ingang van de bioscoop in de Meerpaal en haalde zelfs de krant.

Ook een levensgroot ijsje van ballonnen viel in de smaak. Els plaatste een foto op Facebook en prompt wilde een volgende ijssalon ook zo’n ‘ijsje’.

Inmiddels kan Els ook schminken, bellypainten en zet ze op feestjes en evenementen glittertattoos. Als ballonnenclown maakt ze minder grappen, maar wel hele mooie ballon decoraties voor kinderen. Elsvierderels werkt voor particulieren en bedrijven in heel Nederland.[/ezcol_3quarter_end]

Inspiratie voor je bruiloft

Heeft Els ideeën om het Drontense bedrijfsleven een boost te geven?

Jazeker! Wijs eens vijf locaties in Flevoland aan waar je zou mogen trouwen voor de wet. Zoek ergens een bedrijfspand, bijvoorbeeld hier in Dronten en presenteer daar de mogelijkheden om je bruiloft tot een waar feest te maken.

Weddingplanners, juweliers, fotografen, bloemisten, vormgevers, eigenaren van feestlocaties etc. laten zien wat zij in huis hebben voor het publiek op een trouwbeurs. Kortom, één plek om zoveel mogelijk trouwinspiratie op te doen. Je zult zien dat de Drontense economie echt leeft!

Bruiloft, babyborrel of evenement?

Elsvierderels denkt graag mee over origineel vertier en ballon decoraties. Neem vrijblijvend contact met ons op!