Uitbreiding 2019

Uitbreiding 2019

Ballonnen en meer breidt uit

Dronten – Ballonnen en meer groeide uit haar jasje en heeft daarom een nieuw pand voor de opslag van springkussens, poppen, suikerspinmachines, popcornautomaten en kinderspellen. Dat ligt pal naast het bestaande pand aan de Aar 85 in Dronten en dat is wel zo ideaal, vindt eigenaar Els Knol-de Kort van de feestartikelenwinkel.

‘We hebben sinds kort het pand aan de Aar 83 erbij. Het ene gedeelte gebruiken we voor de verhuurartikelen en de andere voor de ballondecoratie. Dat werkt wel zo prettig, want het werd wel wat krap.’ De klant merkt hier overigens niks van, want Ballonnen en meer blijft gewoon één bedrijf.

Het assortiment is flink uitgebreid

Het assortiment springkussens, Abraham- en Sarahpoppen en kinderspellen is dankzij de nieuwe ruimte flink uitgebreid en de komende tijd komen er nog meer nieuwe artikelen bij.

Nieuw logo

Ook de uitstraling van Ballonnen en meer is opgefrist. Met een nieuw logo en nieuwe bestickering op het raam. Zo is vanaf de weg duidelijk te zien dat de feestartikelenwinkel hier is gevestigd. ‘We werken op afspraak omdat we veel op locatie bij onze klanten zijn, maar mensen mogen gerust even binnenlopen als we er zijn.’

Naamsverandering was goede zet

Els veranderde een tijd geleden de naam van haar bedrijf van Elsvierderels naar Ballonnen meer. ‘Dat was een goede zet, vooral bij de grote bedrijven. Die vinden ons nu veel makkelijker. De naam dekt ook beter de lading’, legt ze uit. ‘Wij bieden een totaalpakket. Voor een winkelopening kunnen we behalve de ballonnen bijvoorbeeld ook de kinderen vermaken, met een ballon artiest en glittertattoos.’

Geen thema is te gek

Ballonnen en meer kan ballondecoraties in elk thema leveren en daar is veel vraag naar. Geen thema is te gek. Van smurfen, baby’s, ijsjes en dieren tot jungle. ‘We maken zelfs jurken van ballonnen. Het kan allemaal.’

Het bedrijf levert decoratie en entertainment voor verschillende soorten evenementen, particulier en zakelijk. Els: ‘Dat varieert enorm. Van een eenvoudige versiering op een verjaardagsfeest tot een grote ballonnenboog of zaal aankleding op een bruiloft. We helpen bij diverse feesten: bedrijfsfeesten, familiefeesten, de opening van een nieuw gebouw.

Ballonnen en meer is te vinden aan De Aar 85 in Dronten. Maak gerust een afspraak om langs te komen.